Reklámtábla

kulteri_nyomtatas.jpg

 

Reklámtábla készítés

 

Ugye ön is egyetért azzal, hogy fontos az első benyomás egy cégről. Vásárlók, ügyfelek ez alapján döntenek önről, illetve cégéről. Mikor még be sem lép az üzletbe elsőnek az üzlet külső dekorációt látja meg, vagy cégtábláját. Az általunk magas minőségben készített reklámtábla garantáltan felkelti a figyelmet, bírja a kültéri megpróbáltatást és akár hosszú éveken keresztül reklámozza cégét, vállalkozását. 

 

reklamtabla.jpg

 

Falra helyezett 4 méter széles nagyméretű cégtábla

 

Hogyan készül egy reklámtábla?


Küldje el nekünk kész grafikai anyagot, vagy bízza grafikusunkra a tervezést!

 

Elsősorban a reklámtábla grafikai anyagának elkészítése a leginkább időigényesebb része a munkafolyamatnak. Ezért ezzel érdemes kezdeni a munkát, a helyszín alapos tanulmányozása után. Figyelembe kell venni a környezetet, a szomszédos üzleteket, épületeket, és az adott környéket, nem hagyva figyelmen kívül az üzlet arculatát és tevékenységi körét.  A helyszíni felmérést minden esetben megelőz egy fotózás, amit kérni szoktunk a megrendelőtől, ezzel is egyszerűsítve egymás munkáját. Ezeket a fényképeket tanulmányozva illetve a hozzávetőleges méreteket megismerve tudunk egy megközelítő árat adni. Ezen ár elfogadása után tudunk továbblépni. Majd az igényeket pontosítva és az általunk elvégzett helyszíni felmérést követően grafikai tervet készítünk. Előzetes felmérés és fotódokumentáció elvégzése nélkül nem vállalunk munkát, kizárólag az estben, ha a kivitelezést a megrendelő végzi.

Ezek miatt javasoljuk, hogy grafikus kollégánkra bízd a cégtábla tervezését, ő biztosan harmonikus, és esztétikus kinézetet készítünk önöknek, ha szükséges az arculati tervhez igazítva az itt található leírás alpján készít tervet.

A tervezésben és a felhelyezésben is tudunk segítséget biztosítani, de természetesen önök saját maguk is elkészíthetik ezt, ehhez írásos és szóbeli instrukciókat is tudunk adni.

 

 

 

Ha tökéletes reklámtáblát szeretnél, akkor bízd ránk feladatot!

 

Büszkén elmondhatjuk, hogy nem kezdők vagyunk a szakmában, sok-sok reklámtáblát, cégtáblát, építési táblát, uniós projekttáblát készítettünk, visszatérő ügyfeleink megelégedésére. Lehet, hogy az ön szomszédságában is mi készítettük a reklámtáblát. Sokszor a szomszéd üzlet ajánlása alapján választanak minket új partnereink.

 

Miből készülnek a reklámtáblák?

 

A reklámtábla hordozó alapja általában műanyagból készül, elmondható, hogy habosított PVC reklámtáblát készítünk leggyakrabban. Ezek általános vastagsága 3 mm kisméretű tábla esetén, nagyobb méret esetén javasolni szoktuk az 5 mm-es habosított PVC táblát. Tömör PVC táblát nem szoktunk gyakran használni, ám vannak kivételek ilyenek az átlátszó PVC cégtáblák. Ilyen táblát általában orvosoknak, ügyvédeknek, illetve arculathoz illően más cégeknek is készítünk. Ezenkívül elmondható, hogy az úgynevezett dibond tábla a leggyakrabban alkalmazott anyag cégünknél. Ez a tábla 3 rétegű úgynevezett szendvics lemez, a rétegek így helyezkednek el: vékony alumínium lemez, műanyag réteg, majd ismét alumínium lemez. Ezen három réteg összedolgozva extra erős vetemedésmentes tartást biztosít a reklámtáblának. Ritkán, de már készítettünk bádogos szakmában alkalmazott horganyzott vaslemez alapú reklámtáblát. Ezenkívűl előfordulnak még a gravírozható alapanyagok ezek színe fix szín, színskálából választható, méretük a pár centistől a 30x60 cm méretig szokott terjedni

 

alapanyag.jpg

 

Tehát a reklámtáblák, vagy cégtáblák alapanyaga lehet:

 • Habosított PVC (2,3,5,10 mm vastagságú)
 • Tömör PVC (2,3,5 mm vastagságú)
 • Átlátszó PVC, vagy PLEXI (2,3,5,10 mm vastagságú)
 • Dibond (másnéven Aludibond) lemez (háromrétegű szendvicslemez)
 • Horganyzott vaslemez tábla (mérete 1,0x1000x2000 mm)
 • Gravírozható műanyag tábla (1,6 mm vastag)

 

epitesi_nyomtatas.jpg

 

Europlakát méretű építési tábla

 

Tudta, hogy kötelező jól látható feliratot elhelyezni cége székhelyénél?

 

Előfordul az is, hogy a társasház előírja az ott telephellyel rendelkező cégnek, hogy milyen kötelező kinézete legyen egy cégtáblának, természetesen ezek figyelembevételével készítjük ezt el. Ezen kívül ha üzlete van ne felejtse el, hogy ki kell írnia a nyitva tartását, egy nyitva-zárva táblán, figyelmeztető táblákat kell elhelyeznie a bejáratnál, belépéskor lépcső és különböző veszély esetén. Apró kis dolgok, de ezeket is szívesen elkészítjük cégének.

 

Miből készülnek a reklámtáblák látható felületei.

 

Jellemzően, most már inkább nyomtatott táblákat alkalmazunk, így megjeleníthetünk színátmeneteket, áttünéseket és árnyékolásokat. A grafikát egy öntapadós alapanyagra nyomtatjuk, majd ezt dolgozzuk össze (kasírozzuk) a hordozóanyaggal, reklámtáblával. Erre a nyomtatható öntapadós fóliára igény szerint karcálló és külső behatások ellen védő fóliát is szoktunk kasírozni, így biztosítva a hosszú élettartamot. Természetesen ez a lamináló fólia nem elengedhetetlenül szükséges a nyomatra, mert e nélkül is időjárásálló a felület. Ezenkívül még alkalmazunk úgynevezett vágófóliát, amivel akár világító táblákat, felirattal ellátott cégtáblákat, de akár teljes üzlet dekorálást is végzünk.

 

egyszeru_kirakat.jpg

 

Egyszerű kirakat és világítótábla dekoráció vágófóliával

 

 

reklamtabla.jpg

 

Kültéri reklámtábla út mellett elhelyezve.

 

Használható beltérre is?

 

Igen az alapanyagok felhasználásánál ügyelünk arra, hogy a lehető legkevesebb az egészségre ártalmas anyagot használjunk, ezért a táblák elhelyezhetőek beltérre is. Alapvetően figyelünk arra, hogy a toxikus anyagokat kizárjuk a gyártás folamatából, és minél inkább környezetbarátabb anyagokat hasznájunk. A keletkezett hulladékot újrahasznosítás körforgásába illesztjük, és a minimális mennyiségű vegyszereket megfelelő ártalmatlanítóba juttatjuk el, ahol ennek kezeléséről a környezet kímélése érdekében gondoskodnak.

 

Mennyi idő alatt készül el?

 

Természetesen elmondható, hogy mint minden más terméknél itt is függ a reklámtábla bonyolultságától az elkészítési idő. Általánosságban elmondható, hogy 2-3 munkanap alatt elkészül a kész reklámtábla használható grafikai anyag esetén. Viszont szeretnénk leszögezni, hogy ennél rövidebb határidőt vállalni nem tudunk, mert így a be nem tartott technológiai határidők miatt garancia nem vállalható a kész reklámtáblára.

 

kulteri_dekoracio.jpg

 

Komplett üzlet dekoráció nyomtatott táblával

 

Tehát ezekben tudunk segíteni:

 

 • Grafikai tervezés

 • Cégtábla

 • Reklámtábla

 • Kiállítási tábla

 • Projekt tábla (Széchenyi 2020)

 • Figyelmeztető tábla

 • Információs tábla

 • Nyitva tartás tábla (nyitvatartás)

 • Építési tábla

 • Útbaigazító tábla

 • Utca tábla

 • Házszám tábla

 • Név tábla

 • Emlékeztető tábla

 • Menü tábla

 • Étterem tábla

 • Eladó feliratú tábla

 

Felvilágosítást itt kérhet:

 

Az árakról, műszaki paraméterekről és a kivitelezésről itt kaphat további információt.

+36 20 283 20 40 Tóth Géza
fenymasolda@gmail.com

Pályázatainkról a képre kattintva olvashat.

2020_cp06.jpg

 

icon_phone_2.png

+36 20 23 55 616

icon_email_2.png fenymasolda@gmail.com

 


Éves Nyitva tartás:

 

Hétfő-Csüt.:

 

7:30-17:30

Péntek:

7:30-16:00

Szombat:

9:00-12:00

Vasárnap:

Zárva

Nyári nyitva tartás:

 

Július 1.-től

 

Aug. 31.-ig

Hétfő-Péntek

8:00-16:30

Szombat

9:00-12:00

Vasárnap

Zárva

Házhozszállítás

Az ország bármely pontjára
Akár 2-3 napon belül csak 2.000 Ft!

Kártyás fizetés

Üzletünkben bankkártyával is fizethet!

Oldal tetejére