Adatvédelmi nyilatkozat

A SZEMÉLYES ADATOK ÉS INFORMÁCIÓK KEZELÉSÉRŐL ÉS VÉDELMÉRŐL, ÖSSZHANGBAN AZ INFORMÁCIÓS ÖNRENDELKEZÉSI JOGRÓL ÉS AZ INFORMÁCIÓSZABADSÁGRÓL SZÓLÓ 2011. ÉVI CXII. TÖRVÉNYBEN FOGLALTAKKAL:

 

Adatait a weboldalon történő megrendelés teljesítése és azok feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Ezeket harmadik félnek semmilyen körülmény között nem adjuk át.

 

Szervereink automatikusan regisztrálják felhasználóink IP-címét, az általuk használt operációs rendszer és böngészőprogram típusát és néhány más információt. Az IP cím (Internet Protokol cím) olyan számsor, amely az internetszolgáltatóhoz (WAN) történő kapcsolódás során számítógépét azonosítja. Az IP cím alapján a web szerverek automatikusan azonosítják számítógépét, amíg Ön online kapcsolatban van. Ezeket az információkat kizárólag összesített és feldolgozott formában hasznosítjuk statisztikai célokra. Ettől eltérő adatkezelés esetén tájékoztatást adunk, amikor Ön megadja az ehhez szükséges információkat. A naplófájlokban tárolódó adatokat az adatkezelő 5 évig tárolja, ezt követően törli az adatokat.

A szerver kezelőinek elérhetőségei az alábbi linken találhatóak:

https://www.dima.hu/kapcsolat

 

Adatai kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Az adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.) valamint a Direkt marketing törvény (1995. évi CXIX. tv.) értelmében szeretnénk tájékoztatni, hogy a hírlevélre történő feliratkozással, nyereményjátékainkon való részvétellel, mint látogató hozzájárul, hogy személyes adatait (vezetéknév, keresztnév, e-mail) a Kozma Zsuzsanna e.v. mint adatkezelő az adatvédelmi jogszabályok előírásainak megfelelően vásárlási ajánlatok megküldéséhez tárolja, kezelje, illetve felhasználja azt, valamint a webáruházunkból történő megrendeléssel, mint vásárló hozzájárul, hogy személyes adatait (vezetéknév, keresztnév, e-mail, szállítási és számlázási cím, telefonszám) a Kozma Zsuzsanna e.v. mint adatkezelő az adatvédelmi jogszabályok előírásainak megfelelően kizárólag áruküldő tevékenységhez kezelje, illetve felhasználja azt.

 

Adatkezelő és egyben adatfeldolgozó is: Kozma Zsuzsanna e.v., Székhelye 9061 Vámosszabadi Szabadi u. 4/a.

 

Az önkéntes feliratkozás bármikor megszüntethető bármelyik általunk küldött elektronikus levél legalsó sorában lévő leiratkozási linkre való kattintással. Adatai törlését kérheti ügyfélszolgálatunktól levélben.

 

  • Kozma Zsuzsanna e.v. (Egyetemi Fénymásolda és Dokumentum Centrum)
  • Vállalkozás székhelye: 9061 Vámosszabadi, Szabadi u. 4/a.
  • Adószám: 63758715-2-28
  • Bankszámlaszám:  17000019-14366640-00000000
  • Nyilvántartási szám: 07354680
  • Telefonszáma: +36 20 2355 616
  • E-mail: fenymasolda@gmail.com
  • A szerződés elfogadott nyelve: Magyar
  • Üzlethelység címe: Egyetemi Fénymásolda és Dokumentum Centrum - 9027 Győr, Hédervári u. 8.

 

A felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban:   Személyes adatai kezeléséről a felhasználók tájékoztatást kérhetnek. Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, a felhasználók kérhetik adataik törlését, az adatkezelés időtartama pont alatt meghatározottak szerint. Jogérvényesítési lehetőségek:Az adatkezelő az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján jár el. A felhasználó jogérvényesítési lehetőségeit az Adatvédelmi törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is.

Pályázatainkról a képre kattintva olvashat.

2020_cp06.jpg

 

icon_phone_2.png

+36 20 23 55 616

icon_email_2.png fenymasolda@gmail.com

 


Éves Nyitva tartás:

 

Hétfő-Csüt.:

 

7:30-17:30

Péntek:

7:30-16:00

Szombat:

9:00-12:00

Vasárnap:

Zárva

Nyári nyitva tartás:

 

Július 1.-től

 

Aug. 31.-ig

Hétfő-Péntek

8:00-16:30

Szombat

9:00-12:00

Vasárnap

Zárva

Házhozszállítás

Az ország bármely pontjára
Akár 2-3 napon belül csak 2.000 Ft!

Kártyás fizetés

Üzletünkben bankkártyával is fizethet!

Oldal tetejére