Rólunk

weare_icon.jpg

Bízza ránk a papírmunkát!

Nem hiába ez a vállalkozásunk jelmondata, mivel bennünk ténylég megbízhat, ha sürgős nyomdai vagy grafikai munkáról van szó.

A mai világban a dokumentumok fénymásolása és nyomtatása elengedhetetlen bármilyen ügyintézéshez vagy saját célú megvalósításhoz. Ezért jött létre a Fénymásolda, hogy speciális nyomtatókat és modern környeztet biztosítva könnyítse meg mindennapjait.

 

A legfontosabb számunkra az Ön elégedettsége és folyamatosan változó igényeinek kielégítése. A határidők miatt nem kell aggódnia, mivel megrendelését a lehető legrövidebb idő alatt készítjük el. A gyorsaság mellett korszerű gépeink tökéltes minőséget is szolgáltatnak, amellyel biztosan elégedett lesz. Megrendelését üzletünkben személyesen vagy akár online, weboldalunkon is leadhatja.

Bélyegző készítésével, illetve névjegykártya tervezéssel és nyomtatással hozzájárulunk különböző vállalkozások és cégek megjelenéséhez, valamint működéséhez. Bizalmas dokumentumkezelési eljárásunk lehetővé teszi üzleti dokumentációk, pénzügyi jelentések, éves beszámolók, tréning és konferencia anyagok, kézikönyvek, üzleti tervek, használati utasítások biztonságos sokszorosítását.

 

A személyes ajándékok készítésében rengeteg lehetőség rejlik, ezért kezdtünk el fényképes ajándéktárgyak értékesítését. Fotókönyv, vászonkép, fényképes bögre és még sok más személyre szóló ajándék, amellyel nagyszerű pillanatokat szerezhet családtagjainak.

 

Győr belvárosához közel, a Széchenyi István Egyetemi Könyvtárral szemben még szombaton is állunk rendelkezésére.

 

Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal azonosító: 10001734
Ezt az azonosítót csak olyan vállalkozások kapják meg, amelyek internetes kereskedelmre jogosultak.

 

Ránk bármikor számíthat!

Mi sem bízonyítja ezt jobban az Ügyfél Vélemény Vizsgálati Központ vizsgálata alapján kiérdemelt Megbízható Cég Tanúsítvány.

 

tanusitvany.jpg

tanusitvany_2016.jpg

Pályázatainkról a képre kattintva olvashat.

2020_cp06.jpg

 

icon_phone_2.png

+36 20 23 55 616

icon_email_2.png fenymasolda@gmail.com

 


Éves Nyitva tartás:

 

Hétfő-Csüt.:

 

7:30-17:30

Péntek:

7:30-16:00

Szombat:

9:00-12:00

Vasárnap:

Zárva

Nyári nyitva tartás:

 

Július 1.-től

 

Aug. 31.-ig

Hétfő-Péntek

8:00-16:30

Szombat

9:00-12:00

Vasárnap

Zárva

Házhozszállítás

Az ország bármely pontjára
Akár 2-3 napon belül csak 2.000 Ft!

Kártyás fizetés

Üzletünkben bankkártyával is fizethet!

Oldal tetejére